

Uşak Polis Eşleri Derneği’nin 2023 Yılı Olağanüstü Genel Kurulu Yapıldı. Dernek Üyelerinin Oy Birliği İle Uşak Emniyet Müdürü Mehmet Ali Kolcu’nun Eşi Saadet Kolcu, Derneğin Yeni Başkanı Seçildi.
Genel Kurul, Uşak Emniyet Müdürlüğü‘nde Gerçekleştirildi. Toplantıda, Derneğin Yeni Yönetimi Belirlendi. Yapılan Seçimde, Saadet Kolcu’nun Yanı Sıra Yönetim Kuruluna 10 Üye Daha Seçildi.
Saadet Kolcu, Yaptığı Konuşmada, Derneğin Yeni Dönemde Daha Aktif Bir Şekilde Faaliyet Göstereceğini Söyledi. Kolcu, “Derneğimiz, Polis Ailelerinin Sosyal Ve Kültürel İhtiyaçlarını Karşılamak İçin Çalışmaktadır. Yeni Dönemde, Bu Çalışmalara Daha Da Ağırlık Vereceğiz” Dedi.
Toplantıda, Derneğin Geçmiş Dönemdeki Faaliyetleri De Değerlendirildi. Ayrıca, Yeni Dönemde Yapılacak Faaliyetler Hakkında İstişarede Bulunuldu.En güncel Uşak haberleri , Uşak haber sitesi olan 64ajans.com yer alır. Güncel Uşak haberleri okumak için web sitemizi takipte kalın. Ayrıca bizlere sosyal medya adreslerimizden ulaşabilirsiniz.






EKONOMİ
05 Mart 2026EKONOMİ
05 Mart 2026EKONOMİ
05 Mart 2026EKONOMİ
05 Mart 2026EKONOMİ
05 Mart 2026
1
Ülke Genelinde Eş Zamanlı “Huzurlu Sokaklar Uygulaması”
2010 kez okundu
2
Uşak Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Çene-Yüz Bölgesini İlgilendiren Hastalıkların Tedavilerini Yürütmektedir.
1741 kez okundu
3
AS GROSS MARKET HALKIN MARKETİ OLDUĞUNU GÖSTERDİ…
1692 kez okundu
4
Uşak Berber ve Kuaförler Odası Başkanlığı yarışında iddialı bir Aday; Yusuf Afşar
1617 kez okundu
5
AKIN ÖZEN EKMEK RESTAURANT PATİSSERİE AÇILDI.
1470 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.