

Uşak Valisi Serdar Kartal, göreve başlamasının ardından kendisine yönelik gerçekleştirilen hayırlı olsun ziyaretlerini kabul etmeye devam etmektedir. Bu kapsamda, Anemon Uşak Otel işletme sahibi Vedat Atak ve beraberindeki heyet, Vali Kartal’a nezaket ziyaretinde bulunmuştur.
Gerçekleştirilen ziyarette, Uşak’ın turizm potansiyeli, konaklama sektörünün mevcut durumu ve bölgesel kalkınmaya yönelik iş birliği olanakları üzerine karşılıklı görüş alışverişinde bulunulduğu öğrenilmiştir. Anemon Uşak Otel yönetiminin nazik ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Kartal, kamu-özel sektör iş birliğinin yerel ekonominin gelişiminde önemli bir rol oynadığını vurgulamıştır.
Ziyaret, karşılıklı iyi dilek ve temennilerin iletilmesinin ardından günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sona ermiştir.

EKONOMİ
16 Nisan 2026EKONOMİ
16 Nisan 2026EKONOMİ
16 Nisan 2026EKONOMİ
16 Nisan 2026EKONOMİ
16 Nisan 2026
1
Ülke Genelinde Eş Zamanlı “Huzurlu Sokaklar Uygulaması”
2073 kez okundu
2
Uşak Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Çene-Yüz Bölgesini İlgilendiren Hastalıkların Tedavilerini Yürütmektedir.
1812 kez okundu
3
AS GROSS MARKET HALKIN MARKETİ OLDUĞUNU GÖSTERDİ…
1747 kez okundu
4
Uşak Berber ve Kuaförler Odası Başkanlığı yarışında iddialı bir Aday; Yusuf Afşar
1664 kez okundu
5
AKIN ÖZEN EKMEK RESTAURANT PATİSSERİE AÇILDI.
1525 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.