
Yaralı Şahin Jandarma Haydi’nin Şefkatiyle Hayata Tutundu Uşak İl Jandarma ekiplerine, Merkez Güre Köyünden 15 Şubat 2024 günü ulaşan haber üzerine HAYDİ Timi yaralı şahin için seferber olup Güre Köyüne giderek yaralı Şahin’i tedavisi yapılmak üzere veteriner kliniğine götürdü. Şahin buradaki tedavisinin ardından Uşak Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğüne teslim edildi.
Şahin’in yaralarının iyileşmesinin ardından doğaya bırakılacağı öğrenildi. Uşak İl Jandarma Komutanlığı HAYDİ Timi, Jandarma Asayiş Ekipleri ve Doğal Hayatı Koruma Ekipleri ile birlikte yaban hayvanlarını korumak için titizlikle çalışmalarına devam ediyor.
EKONOMİ
18 Nisan 2026EKONOMİ
18 Nisan 2026EKONOMİ
18 Nisan 2026EKONOMİ
18 Nisan 2026EKONOMİ
18 Nisan 2026
1
Ülke Genelinde Eş Zamanlı “Huzurlu Sokaklar Uygulaması”
2077 kez okundu
2
Uşak Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Çene-Yüz Bölgesini İlgilendiren Hastalıkların Tedavilerini Yürütmektedir.
1814 kez okundu
3
AS GROSS MARKET HALKIN MARKETİ OLDUĞUNU GÖSTERDİ…
1749 kez okundu
4
Uşak Berber ve Kuaförler Odası Başkanlığı yarışında iddialı bir Aday; Yusuf Afşar
1667 kez okundu
5
AKIN ÖZEN EKMEK RESTAURANT PATİSSERİE AÇILDI.
1527 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.