

Uşak – Vali Vekili Önder Can, Kurban Bayramı Münasebetiyle Hasbahçe Polisevi’nde Düzenlenen Bayramlaşma Programına Katıldı. Sivil Toplum Kuruluşları, Siyasi Parti Temsilcileri, Basın Mensupları, Kurumların Yöneticileri Ve İl Protokolü İle Bir Araya Gelerek Bayramlaştı.
Vali Vekili Can, Yaptığı Konuşmada, “Kurban Bayramı’nın Tüm İslam Alemine Ve Milletimize Hayırlar Getirmesini Diliyorum. Bu Vesileyle Tüm Şehitlerimizi Ve Gazilerimizi Rahmetle Anıyorum” Dedi.
Can, Bayramın Birlik, Beraberlik Ve Kardeşlik Duygularının En Üst Seviyede Yaşandığı Bir Dönem Olduğunu İfade Ederek, “Bu Bayramda Da Sevdiklerimizle Birlikte Olmanın, Birbirimize Saygı Ve Sevgi Göstermenin Mutluluğunu Yaşıyoruz” Diye Konuştu.
Vali Vekili Can, Programın Ardından Katılımcılarla Tek Tek Tokalaşarak Bayramlarını Kutladı.




EKONOMİ
14 Nisan 2026EKONOMİ
14 Nisan 2026EKONOMİ
14 Nisan 2026EKONOMİ
14 Nisan 2026EKONOMİ
14 Nisan 2026
1
Ülke Genelinde Eş Zamanlı “Huzurlu Sokaklar Uygulaması”
2070 kez okundu
2
Uşak Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Çene-Yüz Bölgesini İlgilendiren Hastalıkların Tedavilerini Yürütmektedir.
1809 kez okundu
3
AS GROSS MARKET HALKIN MARKETİ OLDUĞUNU GÖSTERDİ…
1742 kez okundu
4
Uşak Berber ve Kuaförler Odası Başkanlığı yarışında iddialı bir Aday; Yusuf Afşar
1661 kez okundu
5
AKIN ÖZEN EKMEK RESTAURANT PATİSSERİE AÇILDI.
1520 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.