

UTSO’da 2025 Yılı İlk Müşterek Meslek Komite ve Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi Uşak Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO) tarafından 2025 yılının ilk müşterek meslek komite toplantısı ile aylık olağan meclis toplantısı, UTSO Meclis Başkanı Osman Çalıkuş başkanlığında, meclis ve meslek komite üyelerinin geniş katılımıyla gerçekleştirildi.
Toplantıda, gündem maddeleri doğrultusunda değerlendirmeler yapılırken, UTSO Yönetim Kurulu Başkanı S. Selim Kandemir, oda tarafından yürütülen faaliyetleri içeren kapsamlı bir sunum gerçekleştirdi. Kandemir’in sunumunun ardından meslek komite başkanları, temsil ettikleri sektörlere dair güncel gelişmeleri, karşılaşılan sorunları ve bu sorunlara yönelik çözüm önerilerini paylaştı.
Toplantıda, sahadan elde edilen verilerin ve üyelerin geri bildirimlerinin, odanın stratejik planlamasına yön verdiği ve sektörel çözüm önerilerinin geliştirilmesine katkı sunduğu vurgulandı.
UTSO yönetimi, toplantıya katılım sağlayarak değerli katkılarda bulunan tüm meclis ve komite üyelerine teşekkür etti.





EKONOMİ
15 Mayıs 2026EKONOMİ
15 Mayıs 2026EKONOMİ
15 Mayıs 2026EKONOMİ
15 Mayıs 2026EKONOMİ
15 Mayıs 2026
1
Ülke Genelinde Eş Zamanlı “Huzurlu Sokaklar Uygulaması”
2118 kez okundu
2
Uşak Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Çene-Yüz Bölgesini İlgilendiren Hastalıkların Tedavilerini Yürütmektedir.
1854 kez okundu
3
AS GROSS MARKET HALKIN MARKETİ OLDUĞUNU GÖSTERDİ…
1780 kez okundu
4
Uşak Berber ve Kuaförler Odası Başkanlığı yarışında iddialı bir Aday; Yusuf Afşar
1696 kez okundu
5
AKIN ÖZEN EKMEK RESTAURANT PATİSSERİE AÇILDI.
1559 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.