

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO) Yönetim Kurulu Başkanı S. Selim Kandemir, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı ve Dünya Odalar Federasyonu Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katılımlarıyla, Mısır Ticaret ve Sanayi Odaları Federasyonu ev sahipliğinde gerçekleştirilen Türkiye–Mısır Oda ve Borsalar İş Birliği Forumu’na iştirak etti.
Forum kapsamında; başta TOBB ile Mısır Ticaret ve Sanayi Odaları Federasyonu olmak üzere, iki ülkenin oda ve borsaları arasında sanayi ve ticaret alanlarında iş birliğini artırmaya yönelik çeşitli mutabakat ve iş birliği anlaşmaları imzalandı. Söz konusu anlaşmalarla, Türkiye ile Mısır arasındaki kurumsal ilişkilerin güçlendirilmesi, karşılıklı yatırım olanaklarının artırılması ve ticari hacmin sürdürülebilir şekilde geliştirilmesi hedeflenmektedir.
İmzalanan anlaşmaların, Türkiye ve Mısır arasındaki ekonomik ve ticari ilişkilerin derinleşmesine önemli katkılar sağlaması beklenirken; forumun, iki ülke iş dünyası arasında uzun vadeli ve yapısal iş birliklerinin geliştirilmesi açısından stratejik bir platform oluşturduğu değerlendirilmektedir.



EKONOMİ
30 Nisan 2026EKONOMİ
30 Nisan 2026EKONOMİ
30 Nisan 2026EKONOMİ
30 Nisan 2026EKONOMİ
30 Nisan 2026
1
Ülke Genelinde Eş Zamanlı “Huzurlu Sokaklar Uygulaması”
2092 kez okundu
2
Uşak Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Çene-Yüz Bölgesini İlgilendiren Hastalıkların Tedavilerini Yürütmektedir.
1834 kez okundu
3
AS GROSS MARKET HALKIN MARKETİ OLDUĞUNU GÖSTERDİ…
1766 kez okundu
4
Uşak Berber ve Kuaförler Odası Başkanlığı yarışında iddialı bir Aday; Yusuf Afşar
1681 kez okundu
5
AKIN ÖZEN EKMEK RESTAURANT PATİSSERİE AÇILDI.
1543 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.