

Uşak Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (USMMM) başkan adayı İsmail Balta, seçim sürecine ilişkin yaptığı açıklamada, meslek mensupları arasında mesleki, sosyal ve kültürel alanlarda birlikteliğin ve dayanışmanın artırılacağını vurguladı.
Batta, meslektaşlar arasındaki iletişimi güçlendirmek ve mesleki dayanışmayı pekiştirmek amacıyla Kültürel ve Sosyal Etkinlik Komisyonu’nun daha aktif hale getirileceğini belirtti. Bu kapsamda, çeşitli kültürel organizasyonların yanı sıra sportif branşlarda da faaliyetlerin düzenleneceğini ifade etti.
Açıklamasında, “Meslektaşlarımızın sadece mesleki değil, sosyal ve kültürel alanlarda da bir araya gelerek ortak paydalar etrafında buluşmaları, mesleki aidiyet duygusunu güçlendirecek ve odanın kurumsal yapısını daha da ileriye taşıyacaktır,” ifadelerine yer veren Batta, tüm meslek mensuplarını bu sürece katkı sunmaya davet etti.

EKONOMİ
19 Nisan 2026EKONOMİ
19 Nisan 2026EKONOMİ
19 Nisan 2026EKONOMİ
19 Nisan 2026EKONOMİ
19 Nisan 2026
2
DÜNYA’NIN GÖZÜ AFYONKARAHİSAR’DA
709 kez okundu
3
Federasyon Başkanı Hüseyin Taklacı ve Emlak Danışmanları Genel Başkanı Hakan Akçam’dan Şengül Sayan’a “Tam Destek”
706 kez okundu
4
Uşak Deri Karma Organize Sanayi Bölgesi Yakınlarında Trafik Kazası: 1 ölü, 1 Yaralı
610 kez okundu
5
ERGENLİK DÖNEMİ VE AİLELERE TAVSİYELER
571 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.