

Selin etkilediği Kastamonu’ya ulaştırılmak üzere toplanan 4 bin 265 battaniye ve içme sularını taşıyan tır, Uşak’tan yola çıktı.
Vali Funda Kocabıyık yaptığı açıklamada, yaşanan sel felaketinin tüm ülkeyi derinden etkilediği belirtildi.
Selden etkilenen vatandaşlara ulaştırmak üzere 4 bin 265 battaniye ve çok miktarda suyu taşıyan tırın Kastamonu’ya gitmek üzere Uşak’tan yola çıktığını ifade eden Vali Funda Kocabıyık “Uşak halkımıza teşekkür ediyor, felaketten etkilenen tüm vatandaşlarımıza tekrardan geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.” ifadelerini kullandı.
EKONOMİ
1 saat önceEKONOMİ
20 Eylül 2026EKONOMİ
20 Eylül 2026EKONOMİ
20 Eylül 2026EKONOMİ
20 Eylül 2026EKONOMİ
20 Eylül 2026
1
DÜNYA’NIN GÖZÜ AFYONKARAHİSAR’DA
889 kez okundu
3
Federasyon Başkanı Hüseyin Taklacı ve Emlak Danışmanları Genel Başkanı Hakan Akçam’dan Şengül Sayan’a “Tam Destek”
830 kez okundu
4
Uşak Deri Karma Organize Sanayi Bölgesi Yakınlarında Trafik Kazası: 1 ölü, 1 Yaralı
654 kez okundu
5
27. Eşme Turistik Kültür Ve Sanat Festivali Büyük Bir Coşkuyla Başladı
623 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.