

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO), iş dünyasının dijital dönüşüm sürecine katkı sağlamak amacıyla, günümüzün en stratejik alanlarından biri olan yapay zekâ konusunda kapsamlı bir etkinlik düzenliyor. “İş Geliştirme’de A’dan Z’ye Yapay Zeka” başlığıyla gerçekleştirilecek bu program, katılımcılara yapay zekânın işletmelerdeki rolünü derinlemesine analiz etme ve uygulamalı stratejiler geliştirme fırsatı sunmayı hedefliyor.
Etkinlik, 10 Nisan 2025 tarihinde saat 10.00-17.00 arasında UTSO hizmet binasında gerçekleştirilecek olup, Yapay Zekâ Danışmanı Hikmet Ilgaz (@hkmtlgz) tarafından yürütülecek.
İş dünyasının dijitalleşme sürecine entegrasyonunu desteklemeyi amaçlayan bu etkinlik, katılımcılara yenilikçi düşünme ve rekabet avantajı elde etme konusunda önemli katkılar sunacaktır.
Katılım için ön kayıt zorunludur. Başvuru linki: https://ubs.utso.tr/on-basvuru/yapay-zeka

EKONOMİ
6 saat önceEKONOMİ
20 Eylül 2026EKONOMİ
20 Eylül 2026EKONOMİ
20 Eylül 2026EKONOMİ
20 Eylül 2026EKONOMİ
20 Eylül 2026
1
Ülke Genelinde Eş Zamanlı “Huzurlu Sokaklar Uygulaması”
2327 kez okundu
2
Uşak Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Çene-Yüz Bölgesini İlgilendiren Hastalıkların Tedavilerini Yürütmektedir.
2074 kez okundu
3
AS GROSS MARKET HALKIN MARKETİ OLDUĞUNU GÖSTERDİ…
1958 kez okundu
4
Uşak Berber ve Kuaförler Odası Başkanlığı yarışında iddialı bir Aday; Yusuf Afşar
1901 kez okundu
5
AKIN ÖZEN EKMEK RESTAURANT PATİSSERİE AÇILDI.
1749 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.