

Uşak Öz Selendililer Dayanışma ve Yardımlaşma Kültür Derneği, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılış törenine, Uşak Milletvekili Dr. Ali Karaoba, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Uşak İl Başkanı Ümit Arslan, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Uşak Merkez İlçe Başkanı Altan Tufan, MHP Uşak Merkez İlçe Başkanı Yusuf Orel, Ülkü Ocakları Uşak İl Başkanı Gürkan Uğrasız ile iş insanı ve avukat Mustafa Kartufan katıldı.
Tören, protokol üyeleri tarafından kurdele kesilmesiyle başladı. Açılışın ardından, davetlilere çeşitli ikramlarda bulunuldu. Samimi bir atmosferde gerçekleşen etkinlik, katılımcıların Dernek çalışmalarına ilişkin temennilerini paylaşmalarıyla sona erdi.
Uşak Öz Selendililer Dayanışma ve Yardımlaşma Kültür Derneği’nin, kentteki sosyal dayanışmayı güçlendirmesi ve hemşehrilik bağlarını pekiştirmesi hedefleniyor.











EKONOMİ
16 Nisan 2026EKONOMİ
16 Nisan 2026EKONOMİ
16 Nisan 2026EKONOMİ
16 Nisan 2026EKONOMİ
16 Nisan 2026
1
Ülke Genelinde Eş Zamanlı “Huzurlu Sokaklar Uygulaması”
2074 kez okundu
2
Uşak Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Çene-Yüz Bölgesini İlgilendiren Hastalıkların Tedavilerini Yürütmektedir.
1813 kez okundu
3
AS GROSS MARKET HALKIN MARKETİ OLDUĞUNU GÖSTERDİ…
1748 kez okundu
4
Uşak Berber ve Kuaförler Odası Başkanlığı yarışında iddialı bir Aday; Yusuf Afşar
1665 kez okundu
5
AKIN ÖZEN EKMEK RESTAURANT PATİSSERİE AÇILDI.
1526 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.