

Uşak Belediyesi Yöresel Ürünler Çarşısı Ve Uşak Esnaf Ve Sanatkârlar Odaları Birliği Hizmet Binası Törenle Açıldı Vali Vekili Muammer Balcı Ve Ticaret Bakan Yardımcısı Gürcan, Uşak Belediyesince Yapımı Tamamlanan Uşak Belediyesi Yöresel Ürünler Çarşısı Ve Uşak Esnaf Ve Sanatkârlar Odaları Birliği Hizmet Binası Açılışı İle Ahilik Haftası Kutlamalarına Katıldı.
Programda Konuşan Vali Vekili Muammer Balcı, Esnaf Ve Sanatkarların, Kardeşliğin Teminatı, Birliğin Sigortası Ve Ekonominin Temel Taşı Olduğunu İfade Ederken; Ticaret Bakan Yardımcısı Gürcan Da Ahiliğin Bir Okul, Yaşam Tarzı Ve Hayat Biçimi Olduğunu Belirtti.

Törende Protokol Üyelerince İlin Çırağı Enes Uçar’a Ve İlin Kalfası Efe Kaan Genç’e Çeşitli Hediyeler Takdim Edilirken; İlin Ahisi Ömer Köse’ye İse Kaftanı Giydirildi.En güncel Uşak haberleri , Uşak haber sitesi olan 64ajans.com yer alır. Güncel Uşak haberleri okumak için web sitemizi takipte kalın. Ayrıca bizlere sosyal medya adreslerimizden ulaşabilirsiniz.





EKONOMİ
27 gün önceEKONOMİ
17 Ekim 2026EKONOMİ
17 Ekim 2026EKONOMİ
17 Ekim 2026EKONOMİ
17 Ekim 2026EKONOMİ
17 Ekim 2026
1
Ülke Genelinde Eş Zamanlı “Huzurlu Sokaklar Uygulaması”
2372 kez okundu
2
Uşak Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Çene-Yüz Bölgesini İlgilendiren Hastalıkların Tedavilerini Yürütmektedir.
2128 kez okundu
3
AS GROSS MARKET HALKIN MARKETİ OLDUĞUNU GÖSTERDİ…
2000 kez okundu
4
Uşak Berber ve Kuaförler Odası Başkanlığı yarışında iddialı bir Aday; Yusuf Afşar
1945 kez okundu
5
AKIN ÖZEN EKMEK RESTAURANT PATİSSERİE AÇILDI.
1791 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.