

Uşak Belediye Başkanı ve AK Parti’nin Belediye Başkan adayı Mehmet Çakın, İslice Mahallesi’nde yer alan esnaflarla bir araya gelerek, mahalledeki hizmetlerle ilgili destek ve önerilerini aldı.

Çakın, esnaflarla samimi bir ortamda buluşarak, mahalledeki ticaretin ve ekonominin gelişimi konusunda fikir alışverişinde bulundu. Esnafların görüş ve önerilerini dikkate alan Çakın, mahalle sakinlerinin beklentilerini anlamak ve projelerini bu doğrultuda şekillendirmek amacıyla gerçekleştirdiği ziyarette, işbirliği ve dayanışma vurgusu yaptı.

Mahalle esnafının karşılaştığı sorunları dinleyen Çakın, bu sorunlara çözüm bulmak adına çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti. Ayrıca, mahalledeki ekonomik ve sosyal kalkınmayı desteklemek amacıyla hayata geçirecekleri projeler hakkında da esnafları bilgilendirdi.

İslice Mahallesi’nde gerçekleşen bu buluşma, Mehmet Çakın’ın halkla doğrudan iletişim kurarak, onların beklenti ve ihtiyaçlarına daha yakından odaklanmasını sağladı. Mahalle sakinleri, Başkan Çakın’ın bu samimi ziyaretini olumlu bir şekilde karşılayarak, desteklerini ifade ettiler.










EKONOMİ
05 Mart 2026EKONOMİ
05 Mart 2026EKONOMİ
05 Mart 2026EKONOMİ
05 Mart 2026EKONOMİ
05 Mart 2026
1
Ülke Genelinde Eş Zamanlı “Huzurlu Sokaklar Uygulaması”
2010 kez okundu
2
Uşak Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Çene-Yüz Bölgesini İlgilendiren Hastalıkların Tedavilerini Yürütmektedir.
1741 kez okundu
3
AS GROSS MARKET HALKIN MARKETİ OLDUĞUNU GÖSTERDİ…
1692 kez okundu
4
Uşak Berber ve Kuaförler Odası Başkanlığı yarışında iddialı bir Aday; Yusuf Afşar
1617 kez okundu
5
AKIN ÖZEN EKMEK RESTAURANT PATİSSERİE AÇILDI.
1470 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.