

Damızlık S Y B Başkan Adayı Ahmet Sabancı Üretim ve Destekler İçin Geliyoruz. Uşak Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birlik Başkanlığına Adaylığını açıklayan Ahmet Sabancı Üreticilerimiz için sahada olacağız.
Uşak Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birlik Başkanlığına Adaylığını açıklayan Ahmet Sabancı Üreticilerimiz ve üyelerimiz için yerinde oturan değil sahada olan bir yönetim olacağız dedi.
Sabancı Birlik seçimi için adaylığını açıkladıktan sonra çalışma ve ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Ziyaretlerinde özellikle talep ve önerileri dikkate alarak ve de işimiz gereği olarak da sıkıntı ve sorunları çok iyi biliyoruz ve nasıl çözüme ulaşılır nasıl daha az maliyet ile daha fazla süt ve damızlık düve yetiştirip gerekirse bazı Avrupa birliği projeleri ile nasıl uygun hayvanları getirip üretime katkı sağlamak için koşturacağız ,burada tabiki önemli önceliğimiz de Damızlık düvelerimizi kendi bünyemizde yetiştirip en uygun şekilde üyelerimize talep ve bazı kurallar çerçevesnde ulaştırmak mistiyoruz.
En maliyetli olanda yani giderlerimizde büyük pay sahibi olan yem maliyetleri ilede piyasanın altında sizlere ulaştırmayı hedefliyoruz diyerek üretim üretim üretim ve az maliyet yüksek kar için sizler için ekibimizle yanınızdayız dedi



EKONOMİ
06 Temmuz 2026EKONOMİ
06 Temmuz 2026EKONOMİ
06 Temmuz 2026EKONOMİ
06 Temmuz 2026EKONOMİ
06 Temmuz 2026
1
Ülke Genelinde Eş Zamanlı “Huzurlu Sokaklar Uygulaması”
2193 kez okundu
2
Uşak Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Çene-Yüz Bölgesini İlgilendiren Hastalıkların Tedavilerini Yürütmektedir.
1931 kez okundu
3
AS GROSS MARKET HALKIN MARKETİ OLDUĞUNU GÖSTERDİ…
1835 kez okundu
4
Uşak Berber ve Kuaförler Odası Başkanlığı yarışında iddialı bir Aday; Yusuf Afşar
1757 kez okundu
5
AKIN ÖZEN EKMEK RESTAURANT PATİSSERİE AÇILDI.
1617 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.