

Uşak Aybey İlkokulunda Serkan UGUR’UN ortak olduğu HİKAYECİ OYUNLAR
Öğrencilerin geçmişteki ve günümüzdeki oyunları oynYarak öğreneceği, öğrencilerin gelişimini destekleyecek projeye Türkiye’den 10 Azerbaycandan 1 okul katılım sağladı.
Proje ortaklarından Serkan UGUR proje kapsamında he ay enaz 1 oyunun öğretilecegi web2 araçları ile projenin desteklenecegini belirterek böyle bir proje ortağı olmaktan çok mutlu olduklarını belirtti. En güncel Uşak haberleri , Uşak haber sitesi olan 64ajans.com yer alır. Güncel Uşak haberleri okumak için web sitemizi takipte kalın. Ayrıca bizlere sosyal medya adreslerimizden ulaşabilirsiniz.
EKONOMİ
13 Temmuz 2026EKONOMİ
13 Temmuz 2026EKONOMİ
13 Temmuz 2026EKONOMİ
13 Temmuz 2026EKONOMİ
13 Temmuz 2026
1
Ülke Genelinde Eş Zamanlı “Huzurlu Sokaklar Uygulaması”
2207 kez okundu
2
Uşak Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Çene-Yüz Bölgesini İlgilendiren Hastalıkların Tedavilerini Yürütmektedir.
1943 kez okundu
3
AS GROSS MARKET HALKIN MARKETİ OLDUĞUNU GÖSTERDİ…
1846 kez okundu
4
Uşak Berber ve Kuaförler Odası Başkanlığı yarışında iddialı bir Aday; Yusuf Afşar
1770 kez okundu
5
AKIN ÖZEN EKMEK RESTAURANT PATİSSERİE AÇILDI.
1630 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.