

Ak Parti Eski Merkez İlçe Başkanı Turgay Eser, 31 Mart 2024 Tarihinde Yapılacak Olan Yerel Seçimlerde Uşak İl Genel Meclisi Üyeliğine Aday Adaylığını Açıkladı.
Eser, Başvurusunu Ak Parti Uşak İl Başkanlığı’na Yaptı. Eser, Yaptığı Açıklamada, “Uşak’ta Yaşayan Hemşehrilerimiz İçin Hizmet Etmek Amacıyla Bu Göreve Talibim. Uşak’ımızın Sorunlarını Çözmek Ve Şehrimizi Daha İleriye Taşımak İçin Elimden Geleni Yapacağım” Dedi.
Eser’in Aday Adaylığı, Ak Parti’nin Uşak’ta Yerel Seçimler İçin Aday Adaylık Başvurularında Önemli Bir Gelişme Olarak Görülüyor.
Eser’in Adaylığı, Ak Parti’nin Uşak İl Genel Meclisi Üyeliği Seçimlerinde Başarılı Olma Şansını Artırması Bekleniyor. Eser’in Aday Adaylığı, Uşak’taki Siyasi Kulisleri Hareketlendirdi. En güncel Uşak haberleri , Uşak haber sitesi olan 64ajans.com yer alır. Güncel Uşak haberleri okumak için web sitemizi takipte kalın. Ayrıca bizlere sosyal medya adreslerimizden ulaşabilirsiniz.

EKONOMİ
17 Mayıs 2026EKONOMİ
17 Mayıs 2026EKONOMİ
17 Mayıs 2026EKONOMİ
17 Mayıs 2026EKONOMİ
17 Mayıs 2026
1
Ülke Genelinde Eş Zamanlı “Huzurlu Sokaklar Uygulaması”
2124 kez okundu
2
Uşak Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Çene-Yüz Bölgesini İlgilendiren Hastalıkların Tedavilerini Yürütmektedir.
1858 kez okundu
3
AS GROSS MARKET HALKIN MARKETİ OLDUĞUNU GÖSTERDİ…
1784 kez okundu
4
Uşak Berber ve Kuaförler Odası Başkanlığı yarışında iddialı bir Aday; Yusuf Afşar
1701 kez okundu
5
AKIN ÖZEN EKMEK RESTAURANT PATİSSERİE AÇILDI.
1563 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.