

Simav Kaymakamı Türker HALİM, aile ziyaretlerini sürdürüyor. Ülkemizin iç ve dış güvenliği adına Suriye’nin kuzeyinde görev yapan Türk Silahlı Kuvvetleri personeli olan ve terörist saldırıda yaralanan uzman çavuş Engin ERTUĞRUL’ un ailesi ziyaret edildi. Çitgöl beldesinde gerçekleşen ziyarete Simav belediye başkanı Adil BİÇER, Çitgöl belediye başkanı Güray GÜNER ve SYDV müdürü Çetin BALAMUR da katıldı.
Ziyareti değerlendiren ilçe kaymakamı HALİM şunları söyledi: ” Kahraman askerimiz fedakârca görev yaparken El Bab yöresindeki terör saldırı sonucunda yaralandı. Tedavisi Ankara ilinde sürüyor. Genel durumu iyi. Ailemize geçmiş olsun dedik’.
Daha sonra ilçe kaymakamı HALİM, Simav TSO başkanı iş insanı Şeref KAZCIOĞLU ile birlikte Eynal bölgesinde işyeri yangınına maruz kalan 2 işyerini ziyaret etti. Aynı bölgedeki yün yıkama ve kereste üzerine faaliyet gösteren komşu 2 işyeri de ziyaret edildi.
EKONOMİ
16 Ağustos 2026EKONOMİ
16 Ağustos 2026EKONOMİ
16 Ağustos 2026EKONOMİ
16 Ağustos 2026EKONOMİ
16 Ağustos 2026
1
Ülke Genelinde Eş Zamanlı “Huzurlu Sokaklar Uygulaması”
2273 kez okundu
2
Uşak Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Çene-Yüz Bölgesini İlgilendiren Hastalıkların Tedavilerini Yürütmektedir.
2014 kez okundu
3
AS GROSS MARKET HALKIN MARKETİ OLDUĞUNU GÖSTERDİ…
1905 kez okundu
4
Uşak Berber ve Kuaförler Odası Başkanlığı yarışında iddialı bir Aday; Yusuf Afşar
1847 kez okundu
5
AKIN ÖZEN EKMEK RESTAURANT PATİSSERİE AÇILDI.
1696 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.