11.ERBAKAN HAFTASINDA GAZETECİ EKREM ŞAMA 25 ŞUBAT AKŞAMI AKM’DE Milli Görüş Lideri Prof Dr Necmettin Erbakan ın vefatı’nın 11. Yılı münasebeti ile Erbakan’ı anma ve anlama programı için Gazeteci yazar Ekrem Şama’nın katılımıyla 25 şubat Cuma akşamı Atatürk Kültür Merkezinde Uşaklılar ile bir araya gelecektir
bu vesile ile Tüm Uşak Halkımızı programımıza davet ediyorum. Saadet Partisi Uşak İl Bşk İbrahim Dağgezen. En güncel Uşak haberleri , Uşak haber sitesi olan 64ajans.com yer alır. Güncel Uşak haberleri okumak için web sitemizi takipte kalın. Ayrıca bizlere sosyal medya adreslerimizden ulaşabilirsiniz.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.