

UŞAK – MHP Uşak eski İl Başkanı ve belediye başkan adayı Av. Alpay Özgür’ün eşi S. Ö nün karıştığı trafik kazasında ağır yaralanan 65 yaşındaki yol işçisi Ahmet Kuran, hastanede hayatını kaybetti. Aile, adli sürece tepki göstererek “Adalet herkes için eşit mi?” diye sordu.
MHP ESKİ İL BAŞKANININ EŞİNİN KARIŞTIĞI KAZADA İŞÇİ HAYATINI KAYBETTİ
UŞAK – MHP Uşak eski İl Başkanı ve belediye başkan adayı Av. Alpay Özgür’ün eşi S. Ö nün karıştığı trafik kazasında ağır yaralanan 65 yaşındaki yol işçisi Ahmet Kuran, hastanede hayatını kaybetti. Aile, adli sürece tepki göstererek “Adalet herkes için eşit mi?” diye sordu.
28 Ağustos’ta Çanlı Köprüsü’nün çevre yoluna bağlantı noktasında meydana gelen kazaya ilişkin trafik tespit tutanağında, sürücü S. Ö. hakkında “trafik kolluğu dışındaki özel kıyafetli veya işaret taşıyan diğer yetkili kişilerin uyarı ve işaretlerine uymamak” yönünde kural ihlali değerlendirmesi yapıldı. Sürücü tarafının avukatları ise bu kusur değerlendirmesine itiraz etti.
S. Ö. de 31 Ağustos’ta alınan şüpheli ifadesinde yol çalışmasına ilişkin tabelaları gördüğünü, yaklaşık 40-45 kilometre hızla ilerlediğini, sola manevra yaptığı sırada Ahmet Kuran’ı gördüğünü ve frene basmasına rağmen duramayarak çarptığını anlattı.
Ahmet Kuran’ın iş arkadaşları ise ifadelerinde çalışma bölgesinde uyarı ve işaretlemelerin bulunduğunu, Kuran’ın üzerinde fosforlu yelek olduğunu belirtti.
Aile, sürücü hakkında ev hapsi kararı verildiğini belirterek buna tepki gösterdi ve “Başka bir vatandaş olsaydı aynı süreç mi işlerdi?” sorusunu yöneltti. Ayrıca aile sürücü 40,45 km hızla ilerlediğini ve kazazedeyi gördüğünde frene bastığını ve duramadığını ifade ediyor. Lakin o hızla giderken hangi araç olursa olsun daha kısa mesafede duru diyelimki durmadı peki o hızla giden aracın çarptığı kişi nasıl olurda kafatasından ayak parmaklarına kadar nasıl krılır biri bunu açıklasın dediler.
Kuran’ın yakınları, Alpay Özgür’ün geçmişte MHP Uşak İl Başkanlığı ve belediye başkan adaylığı yapmış olmasına dikkat çekerek, soruşturmanın hiçbir şüpheye yer bırakmayacak şekilde ve herkes için eşit yürütülmesini istedi.









EKONOMİ
Az önceEKONOMİ
20 Eylül 2026EKONOMİ
20 Eylül 2026EKONOMİ
20 Eylül 2026EKONOMİ
20 Eylül 2026EKONOMİ
20 Eylül 2026
1
Ülke Genelinde Eş Zamanlı “Huzurlu Sokaklar Uygulaması”
2325 kez okundu
2
Uşak Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Çene-Yüz Bölgesini İlgilendiren Hastalıkların Tedavilerini Yürütmektedir.
2073 kez okundu
3
AS GROSS MARKET HALKIN MARKETİ OLDUĞUNU GÖSTERDİ…
1957 kez okundu
4
Uşak Berber ve Kuaförler Odası Başkanlığı yarışında iddialı bir Aday; Yusuf Afşar
1900 kez okundu
5
AKIN ÖZEN EKMEK RESTAURANT PATİSSERİE AÇILDI.
1748 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.