

Uşak Organize Sanayi Bölgesi’nde çevre ve halk sağlığının korunmasına yönelik yürütülen sinek ilaçlama çalışmaları, düzenli ve programlı bir şekilde devam ediyor.
Uşak Organize Sanayi Bölgesi yönetimi tarafından, bölge genelinde özellikle yaz aylarında artış gösteren sinek ve benzeri haşerelere karşı mücadele kapsamında günlük ilaçlama uygulamaları gerçekleştiriliyor.
Bölge içerisindeki açık alanlar, ortak kullanım bölgeleri ve ihtiyaç duyulan diğer noktalarda sürdürülen çalışmalarla, haşere oluşumunun ve yayılımının önlenmesi hedefleniyor. Düzenli olarak gerçekleştirilen ilaçlama faaliyetlerinin, çalışanların ve bölge içerisinde bulunan işletmelerin daha sağlıklı ve konforlu bir çevrede faaliyet göstermesine katkı sağlaması amaçlanıyor.
Uşak Organize Sanayi Bölgesi yetkilileri, çevre sağlığının korunması ve yaşam alanlarının daha sağlıklı koşullara kavuşturulması amacıyla günlük sinek ilaçlama çalışmalarının kesintisiz şekilde sürdürüldüğünü belirtti.
Yetkililer, bölge genelindeki çevresel koşulların düzenli olarak takip edildiğini ve ihtiyaçlar doğrultusunda ilaçlama çalışmalarının planlı biçimde devam edeceğini ifade etti.



EKONOMİ
Az önceEKONOMİ
20 Eylül 2026EKONOMİ
20 Eylül 2026EKONOMİ
20 Eylül 2026EKONOMİ
20 Eylül 2026EKONOMİ
20 Eylül 2026
1
Ülke Genelinde Eş Zamanlı “Huzurlu Sokaklar Uygulaması”
2326 kez okundu
2
Uşak Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Çene-Yüz Bölgesini İlgilendiren Hastalıkların Tedavilerini Yürütmektedir.
2074 kez okundu
3
AS GROSS MARKET HALKIN MARKETİ OLDUĞUNU GÖSTERDİ…
1958 kez okundu
4
Uşak Berber ve Kuaförler Odası Başkanlığı yarışında iddialı bir Aday; Yusuf Afşar
1901 kez okundu
5
AKIN ÖZEN EKMEK RESTAURANT PATİSSERİE AÇILDI.
1749 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.