

Uşak İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyon kapsamında, FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olma suçundan hakkında 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan B.Ö. isimli hükümlü yakalandı.
Edinilen bilgilere göre, firari durumdaki hükümlünün saklanabileceği adreslerin tespitine yönelik olarak yürütülen saha ve istihbarat çalışmaları sonucunda şüpheli, düzenlenen operasyonla etkisiz hale getirildi. Gözaltına alınan B.Ö.; emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından cezai müeyyidesinin infazı için cezaevine teslim edildi.
Yetkililer, terör örgütleriyle mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceğini vurgulayarak, kamu düzeninin korunması amacıyla operasyonların devam edeceğini ifade etti.
EKONOMİ
31 Mayıs 2026EKONOMİ
31 Mayıs 2026EKONOMİ
31 Mayıs 2026EKONOMİ
31 Mayıs 2026EKONOMİ
31 Mayıs 2026
1
Ülke Genelinde Eş Zamanlı “Huzurlu Sokaklar Uygulaması”
2139 kez okundu
2
Uşak Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Çene-Yüz Bölgesini İlgilendiren Hastalıkların Tedavilerini Yürütmektedir.
1879 kez okundu
3
AS GROSS MARKET HALKIN MARKETİ OLDUĞUNU GÖSTERDİ…
1798 kez okundu
4
Uşak Berber ve Kuaförler Odası Başkanlığı yarışında iddialı bir Aday; Yusuf Afşar
1716 kez okundu
5
AKIN ÖZEN EKMEK RESTAURANT PATİSSERİE AÇILDI.
1575 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.