

Bölme Halkına Müjde Uşak Belediyesi Eski Bölme Belediye Hizmet Binası İçerisine Vezne Açtı Bölme Mahallesi’nde Yer Alan Ve Bölgenin Uşak Belediyesi’ne Bağlanmasının Ardından Aktif Olarak Kullanılmayan Eski Bölme Belediye Hizmet Binası, Bundan Böyle Uşak Belediyesi Ek Hizmet Binası Olarak Mahalle Sakinlerinin Kullanımına Açılan Yeni Bir Ödeme Noktasına Ev Sahipliği Yapacak.bonus 2025
Uşak Belediyesi Tarafından Başlatılan Uygulama; Vatandaşların Daha Kolay Hizmet Alabilmesini Ve Ana Binaya Gitmeden İşlem Yapabilmesini Sağlıyor.
Şehir Merkezine 10 Km Uzaklıkta Bulunan Ve Hafta İçi 09.00 İla 16.30 Saatleri Arasında Hizmet Veren Ödeme Noktası Sayesinde, Bölme Ve Kurşunluk Mahallelerinde İkamet Eden Vatandaşlar Ödeme İşlemlerini Daha Kolay Ve Daha Hızlı Bir Şekilde Halledebiliyor. Vatandaşlar Yeni Noktada Su Faturasının Yanı Sıra Emlak, Reklam Ve Çevre Temizlik Vergilerini Kredi Kartıyla Ya Da Nakit Olarak Ödeyebiliyor.


EKONOMİ
25 Ağustos 2026EKONOMİ
25 Ağustos 2026EKONOMİ
25 Ağustos 2026EKONOMİ
25 Ağustos 2026EKONOMİ
25 Ağustos 2026
1
Ülke Genelinde Eş Zamanlı “Huzurlu Sokaklar Uygulaması”
2286 kez okundu
2
Uşak Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Çene-Yüz Bölgesini İlgilendiren Hastalıkların Tedavilerini Yürütmektedir.
2030 kez okundu
3
AS GROSS MARKET HALKIN MARKETİ OLDUĞUNU GÖSTERDİ…
1918 kez okundu
4
Uşak Berber ve Kuaförler Odası Başkanlığı yarışında iddialı bir Aday; Yusuf Afşar
1864 kez okundu
5
AKIN ÖZEN EKMEK RESTAURANT PATİSSERİE AÇILDI.
1708 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.