

Banaz ilçesinde yerel seçimlere yönelik kampanya çalışmaları hızla devam ederken, İyi Parti’nin Banaz Belediye Başkan Adayı Emel TAŞKIN ve beraberindeki ekibi, esnaflar ve vatandaşlarla bir araya gelerek destek istedi.

İl Genel Meclis Üyesi Adayı Serkan UĞUZ, İlçe Başkanı Remzi ÖZEN, Belediye Meclis Üyesi Adayları Ahmet CANPULAT ve Taylan BUNARBAŞI’nın da katılım sağladığı buluşmada, adaylar esnafın ve vatandaşların sorunlarını dinleyip, projelerini paylaştılar.

Toplantıda duygusal anlar da yaşandı. Adaylar, Banazlılarla tokalaşarak bir araya geldi ve bireysel sorunları doğrudan dinleyerek çözüm önerilerini paylaştı. Esnafların ve vatandaşların ilgisiyle karşılaşan İyi Parti ekibi, seçimlerde destek talep ederek birlik ve beraberlik mesajları verdi.

İlçe Başkanı Remzi ÖZEN, “Banaz için daha yaşanabilir bir gelecek inşa etmek için buradayız. Halkımızın desteğiyle birlikte güzel projeleri hayata geçireceğimize inanıyoruz” dedi.
Bu buluşmanın ardından İyi Parti adayları, Banazlılarla diyaloglarını sürdürecekleri etkinliklere devam edeceklerini belirttiler.
EKONOMİ
18 Nisan 2026EKONOMİ
18 Nisan 2026EKONOMİ
18 Nisan 2026EKONOMİ
18 Nisan 2026EKONOMİ
18 Nisan 2026
1
Ülke Genelinde Eş Zamanlı “Huzurlu Sokaklar Uygulaması”
2076 kez okundu
2
Uşak Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Çene-Yüz Bölgesini İlgilendiren Hastalıkların Tedavilerini Yürütmektedir.
1814 kez okundu
3
AS GROSS MARKET HALKIN MARKETİ OLDUĞUNU GÖSTERDİ…
1749 kez okundu
4
Uşak Berber ve Kuaförler Odası Başkanlığı yarışında iddialı bir Aday; Yusuf Afşar
1667 kez okundu
5
AKIN ÖZEN EKMEK RESTAURANT PATİSSERİE AÇILDI.
1527 kez okundu