

MHP Uşak Belediye Başkan adayı Sezer Ateş, seçim kampanyası kapsamında Uşak Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren işletmeleri ziyaret etti. Ateş, sanayicilerle bir araya gelerek sektörel konularda görüş alışverişinde bulundu.
Ziyaret sırasında Ateş, Uşak Organize Sanayi Bölgesi’ndeki işletmelerin sahipleri ve çalışanlarıyla samimi bir ortamda buluştu. Sanayicilerle sohbet eden Ateş, yerel yönetimde gerçekleştirmeyi planladığı projeleri anlattı ve Uşak’ın ekonomik kalkınması için işbirliği ve destek çağrısında bulundu.

Aday, Uşak Organize Sanayi Bölgesi’ndeki işletmelerin talep ve önerilerini de dinleyerek, şehrin ekonomik potansiyelini daha da güçlendirmek adına işbirliği imkanlarını ele aldı.

Sezer Ateş’in ziyareti, iş dünyasına yönelik yaklaşımı ve sektörel gelişmelere duyduğu ilgiyi vurgulayarak, Uşak halkına yönelik vizyonunu pekiştirdi. Ateş, sanayicilerle gerçekleştirdiği bu etkileşimli ziyaretlerle, Uşak Belediye Başkanlığı için halkın taleplerini doğrudan anlama ve çözüm odaklı bir yönetim anlayışını benimseme çabasını sürdürüyor.




EKONOMİ
25 Ağustos 2026EKONOMİ
25 Ağustos 2026EKONOMİ
25 Ağustos 2026EKONOMİ
25 Ağustos 2026EKONOMİ
25 Ağustos 2026
1
Ülke Genelinde Eş Zamanlı “Huzurlu Sokaklar Uygulaması”
2286 kez okundu
2
Uşak Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Çene-Yüz Bölgesini İlgilendiren Hastalıkların Tedavilerini Yürütmektedir.
2030 kez okundu
3
AS GROSS MARKET HALKIN MARKETİ OLDUĞUNU GÖSTERDİ…
1918 kez okundu
4
Uşak Berber ve Kuaförler Odası Başkanlığı yarışında iddialı bir Aday; Yusuf Afşar
1864 kez okundu
5
AKIN ÖZEN EKMEK RESTAURANT PATİSSERİE AÇILDI.
1708 kez okundu