

Uşak Valisi Dr. Turan Ergün, Orman İşletme Müdürlüğü, Kültür ve Turizm Müdürlüğü ve Uşak Alevi Kültür Derneği koordinesinde Işık Çakır Sultan Cemevi bahçesinde gerçekleştirilen fidan dikme etkinliğine katıldı.
Etkinliğe Vali Ergün‘ün Yanı Sıra, ,Uşak İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Kolcu, il Jandarma Komutanı Fahri Semiz, Orman İşletme Müdürlüğü, Alevi Kültür Derneği Başkanı Adem Koç Ve Çok Sayıda Vatandaş Katıldı

Vali Ergün, Etkinliğin Açılışında Yaptığı Konuşmada, “Ağaç Dikmek, Gelecek Nesillere Daha Yaşanabilir Bir Dünya Bırakmak İçin Atabileceğimiz En Önemli Adımlardan Biridir. Bu Anlamda, Ağaç Dikme Kampanyalarına Her Zaman Destek Veriyoruz” Dedi..

Vali Ergün, “Işık Çakır Sultan Cemevi Bahçesinde Fidanlar, Hem Cemevinin Çevresini Güzelleştirecek Hem De Şehrimize Nefes Verecek” Diye Konuştu .En güncel Uşak haberleri , Uşak haber sitesi olan 64ajans.com yer alır. Güncel Uşak haberleri okumak için web sitemizi takipte kalın. Ayrıca bizlere sosyal medya adreslerimizden ulaşabilirsiniz.







EKONOMİ
15 Aralık 2025EKONOMİ
15 Aralık 2025EKONOMİ
15 Aralık 2025EKONOMİ
15 Aralık 2025EKONOMİ
15 Aralık 2025
1
Ülke Genelinde Eş Zamanlı “Huzurlu Sokaklar Uygulaması”
1871 kez okundu
2
Uşak Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Çene-Yüz Bölgesini İlgilendiren Hastalıkların Tedavilerini Yürütmektedir.
1602 kez okundu
3
AS GROSS MARKET HALKIN MARKETİ OLDUĞUNU GÖSTERDİ…
1579 kez okundu
4
Uşak Berber ve Kuaförler Odası Başkanlığı yarışında iddialı bir Aday; Yusuf Afşar
1494 kez okundu
5
AKIN ÖZEN EKMEK RESTAURANT PATİSSERİE AÇILDI.
1351 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.