Uşak Şafak Öncü Koleji Uşak’ta Bir İlke İmza Attı.

Uşak Şafak Öncü Koleji Uşak’ta Bir İlke İmza Attı.

Uşak Şafak Öncü Koleji Uşak’ta Bir İlke İmza Attı Şafak Öncü Koleji Tarafından Tiyatro Kültür Sanat Festivalinin 1.cisini Düzenledi. Uşak Belediyesi Amfi Tiyatro Salonunda Ünlü Sinema Ve Tiyatro Sanatçısı Zafer Alagöz, Can Yılmaz’ı Konuk Ederek Sahne Alarak Söyleşi Yaptılar. Programa Uşak Vali Yardımcısı Muammer Balcı, Uşak Şafak Öncü Koleji Kurucularından Kahraman Şafak, Özlem Şafak, Uşak Karma Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Karahallı Ve Çok Sayıda Davetli Katıldı.

Uşak Şafak Öncü Koleji Uşak’ta Bir İlke İmza Attı

Açılış Konuşması Yapan Özlem Şafak Katılım Ve Katkılarından Dolayı Sponsor Firmalara Teşekkür Ederek Bu Yıl Birincisini Düzenliyoruz Bu Tür Kültür Sanat Etkinliklerinin Devam Edeceğinin Müjdesinide Verdi.

Uşak Şafak Öncü Koleji Uşak’ta Bir İlke İmza Attı.

Ünlü Tiyatro Sanatçıları Can Yılmaz Ve Zafer Alagöz Sahne Aldı. Müthiş Sahne Performansı Sergileyen Sanatçılar İzleyenlerden Büyük Alkış Aldılar. Programın Sonunda Şafak Öncü Koleji Kurucuları Özlem Şafak, Kahraman Şafak Sanatçılara Çeşitli Hediyeler Ve Çiçek Taktim Ettiler. En güncel Uşak haberleri , Uşak haber sitesi olan 64ajans.com yer alır. Güncel Uşak haberleri okumak için web sitemizi takipte kalın. Ayrıca bizlere sosyal medya adreslerimizden ulaşabilirsiniz.