Uşak ‘da Helikopter Destekli Uyuşturucu Operasyonu

Benzer Videolar

Uşak ‘da Helikopter Destekli Uyuşturucu Operasyonu

Uşak 'da Helikopter Destekli Uyuşturucu Operasyonu

Uşak 'da Helikopter Destekli Uyuşturucu Operasyonu Uşak İl Emniyet Müdürlüğü ve Narkotik Şube Müdürlüğü TCK-188/3 "Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti" suçu ile ilgili yürütmüş olduğu yaklaşık 6 ay süren projeli çalışma neticesinde 8 şahsa yönelik, 13.09.2022 günü Uşak İl Merkezinde helikopter destekli; (70) personel, (19) ekip, 1 helikopter ve 1 Narkotik Dedektör Köpeğinin katılımı ile eş zamanlı operasyon gerçekleştirilmiş, hedefteki şahısların tamamı yakalanmıştır.

Uşak 'da Helikopter Destekli Uyuşturucu Operasyonu

Proje kapsamında bugüne kadar, hedef şahıslar dışında 20 ayrı ara yakalamada 41 şüpheli şahıs yakalanarak işlem yapılmış, 4 şahıs TUTUKLANARAK cezaevine teslim edilmiştir.

Hedef şahıslarla birlikte toplamda 49 kişiye işlem yapılmış olup bu şahısların üstleri, ikametleri ve işyerlerinde yapılan arama sonucunda;

2.320 adet Sentetik Ecza,

484 gram Esrar,

193 gram Metamfetamin,

0,50 gram Eroin,

4000 TL Suçtan elde edilen Para,

1 adet Ruhsatsız Tabanca,

2 adet Ecstasy,

0,60 gram Bonzai

1 kök Hint Keneviri,

2 adet Hassas Terazi, ele geçirilmiştir.

Uşak 'da Helikopter Destekli Uyuşturucu Operasyonu

Gözaltında bulunan 8 şahsa, "Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti suçundan işlem yapılmaktadır. En Güncel Uşak Haberleri , Uşak Haber Sitesi Olan 64ajans.com Yer Alır. Güncel Uşak Haberleri Okumak İçin Web Sitemizi Takipte Kalın. Ayrıca Bizlere Sosyal Medya Adreslerimizden Ulaşabilirsiniz.