Polat Bey Kebabı Açıldı.

Polat Bey Kebabı Açıldı Ben Oğuzhan Polat, Aslen Ankara Fakat Doğma Büyüme Uşaklıyım. Öğrenimimi Turizm Meslek Ve Otelcilik Lisesinde Tamamladım. Okul Zamanında Ünlü Otellerde Stajlarımı Tamamladım, Akabinde Kebap Ve Izgara Üzerine Restoranlarda Çalıştım. Katar, Dubai Ve Kıbrıs Dan Gelen Teklifleri Reddedip Hatay Reyhanlı Ve İzmir Bayraklı Gibi Bölgelerde Gönüllü Olarak Devletim Ve Milletimin Yanında Mesleğimi İcra Ettim. Çanakkale’de Düzenlenen Yemek Yarışması Da Dahil Olmak Üzere 81 İlin Katıldığı Bir Çok Yarışmada Derecelerim Mevcut. Ataparkta Bulunan Polat Bey Kebabın Sahibiyim.

İş Yeriniz Hakkında Bilgi Alabilir Miyim

-İş Yerim 5 Aydır Faaliyette. Zengin Menümüzle Ataparkın Meydanında Müşterilerimize Hizmet Vermekteyiz. Dürüm Çeşitlerimiz, Izgara Çeşitlerimizle Sektörün Öncüsüyüz Diyebilirim. İşimizi Severek Yapıyoruz. Gece 05.00’a Kadar Paket Servisimiz Mevcut.

Sektörde Yenisiniz Bu Durumun Sizin İçin Avantajı Ve Dezavantajı Oldu Mu

Uzun Yıllar Et Ve Izgara Üzerine Sektörlerde Çalıştığım İçin Pek De Yeni Sayılmam Sadece İşletme Kısmında Yeni Sayılırım. Genç Bir İşadamı Olarak İşletme Sahibi Olmak Avantajlı Bir Durum, Her An Gelişime Ve Yeniliğe Açığım. Dezavantaj Olarak Çok Büyük Problemler Yaşamadım Çünkü İşimi Seviyorum Ve Yaptığım İşe Emek Verip Saygı Duyuyorum.

Böyle Bir Mekanı İşletmenin Farklı Yönleri Var Mı? Müşterileriniz İle Yaşadığınız İlginç Olaylar Oldu Mu

Elbette Var. Öncelikle İşin Başında Kendiniz Mi Duruyorsunuz Yoksa Bir Müdür Yerleştirip Uzaktan Mı Yönetiyorsunuz. En Önemli Fark Bence Bu. Bu Yüzden İşimle Bizzat İlgilenmeyi Tercih Ediyorum. Burayı Açalı Çok Uzun Bir Süre Olmadı. Şimdiye Kadar Çok İlginç Bir Olay Yaşamadım. Müşterilerimiz İle İlginçten Ziyade Çok Güzel Olaylar Yaşadık Ve Yaşamaya Devam Ediyoruz. Bize Ve Ekibimize Güveniyorlar.

Kebapçılık Türkiye’de Nereye Gidiyor

Kebapçılığı Bilen De Yapıyor, Bilmeyen De Yapıyor. Cebinde Parası Olan Adam Anlık Bir Hevesle Kebapçı Açacağım Diyor. Çok Paranın Olması Bu İşi Yapabileceğin Anlamına Gelmiyor. Kebapçı Olmak İçin Ustalık Yapacaksın, Parayla Olmaz. Yaptığı İşlerle Sektöre Öncülük Yapan Çok Sevdiğim Bedri Ustamın Bir Sözü Var; “Bu İşi Yapacaksan Kebap Dumanını Yutacaksın Önce