PİDECİ ARİF 2. ŞUBESİNİ DUALARLA AÇTI.

PİDECİ ARİF 2. ŞUBESİNİ DUALARLA AÇTI

Pideci Arif 2. Şubesini Dualarla Açtı. Uşak İlinde Yemek Sektörünün Önde Gelen Pideci Arif Uşak'ta 2. Şubesi İle Sulu Yemek Ve Tabldot Olaraktan Hizmet Verecek. Sarayaltı Mahallesi Celal Bayar Caddesi U1 Blok No:84 De Bugün Yeni İş Yerinin Açılışını Kalabalık Bir Davetli Topluluğu Eşliğinde Gerçekleşti

Pideci Arif 2. Şubesini Dualarla Açtı.

Uşak Halkının Teveccühü İle Kısa Sürede Yemek Ve Gıda Sektöründe İsim Yapan Firmamız, Uşaklı Müşterilerimizden Gelen Yoğun Talep Doğrultusunda Sulu Yemek Sektöründe Girmiş Bulunmakta.

Uşak'ta 2. Şubesini Açan Pideci Arif Bu Şubesinde Sulu Yemek Ve Tabldot Hizmeti Verecek.

Uşak Halkının Damak Tadına Uygun Sulu Yemek Lokantamızı Açmış Olmanın Haklı Bir Gururunu Yaşıyoruz. Uşak Halkının Teveccühleri İle Büyüyen Firmamız Her Zaman Uşak Halkına Layık Ve Uşak Halkının Beğenisini Kazanan Bir Firma Olmaya Devam Edecektir.

PİDECİ ARİF 2. ŞUBESİNİ DUALARLA AÇTI

Kurdele Kesimini Uşak Vali Vekili Ve Vali Yardımcısı Muammer Balcı'nın Yanı Sıra Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, CHP Uşak 27. Dönem Milletvekili Özkan Yalım, Uşak Aşçılar Odası Başkanı, Ve Belediye Başkan Yardımcıları Gerçekleştirdi. I Açılış Töreninde Uşak Belediyesi Mehter Takımımda Bir Gösteri Yaptı.En güncel Uşak haberleri , Uşak haber sitesi olan 64ajans.com yer alır. Güncel Uşak haberleri okumak için web sitemizi takipte kalın. Ayrıca bizlere sosyal medya adreslerimizden ulaşabilirsiniz.