

MHP Uşak Belediye Başkan adayı Sezer Ateş, seçim çalışmaları kapsamında Uşak Ticaret İl Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Ziyaret sırasında, Ateş, ilgili müdürlükten yürütülen çalışmalar hakkında detaylı bilgiler edindi.
Aday Ateş, Uşak Ticaret İl Müdürlüğü personeli ile bir araya gelerek ilin ekonomik durumu, ticaret faaliyetleri ve iş dünyasıyla ilgili sorunlar hakkında görüş alışverişinde bulundu. Müdürlük tarafından yürütülen projeler, ticaretin geliştirilmesi için planlanan stratejiler ve sektörel faaliyetler hakkında bilgiler alan Ateş, bu konularla ilgili çözüm önerilerini de paylaştı.

Ziyaretin ardından MHP Uşak Belediye Başkan adayı Sezer Ateş, basın mensuplarına açıklamalarda bulunarak Uşak’ın ticaret potansiyeli ve ekonomik kalkınma hedefleri üzerine vaatlerini dile getirdi. Ateş, ticaretin güçlendirilmesi, yerel esnafın desteklenmesi ve iş dünyasının sürdürülebilir bir şekilde geliştirilmesi konularında seçim programındaki taahhütlerini vurguladı.
Bu ziyaret, Ateş’in yerel yönetim hedefleri doğrultusunda iş dünyası ile diyalog kurma ve toplumun çeşitli kesimlerinden bilgi alarak projelerini şekillendirme çabalarını yansıtmaktadır.










EKONOMİ
15 Kasım 2025EKONOMİ
15 Kasım 2025EKONOMİ
15 Kasım 2025EKONOMİ
15 Kasım 2025EKONOMİ
15 Kasım 2025
1
Ülke Genelinde Eş Zamanlı “Huzurlu Sokaklar Uygulaması”
1815 kez okundu
2
Uşak Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Çene-Yüz Bölgesini İlgilendiren Hastalıkların Tedavilerini Yürütmektedir.
1546 kez okundu
3
AS GROSS MARKET HALKIN MARKETİ OLDUĞUNU GÖSTERDİ…
1524 kez okundu
4
Uşak Berber ve Kuaförler Odası Başkanlığı yarışında iddialı bir Aday; Yusuf Afşar
1438 kez okundu
5
AKIN ÖZEN EKMEK RESTAURANT PATİSSERİE AÇILDI.
1301 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.