KINDEN: “MHP UŞAK’TA REKOR OY ALACAK”

KINDEN: "MHP UŞAK'TA REKOR OY ALACAK

Kınden: "mhp Uşak'ta Rekor Oy Alacak Uşak'ta Milliyetçi Hareket Partisine Vatandaşların Yoğun Teveccüh Gösterdiğini Söyleyen Ayhan Kınden, “14 Mayıs Akşamı Sandıklar Açıldığında Hep Birlikte Göreceğiz. Uşak'ta MHP Rekor Oy Alacaktır” Çıkışıyla Dikkat Çekti.

KINDEN: "MHP UŞAK'TA REKOR OY ALACAK"

Kınden: "mhp Uşak'ta Rekor Oy Alacak

Seçim Çalışmalarının Çok Güzel Gittiğini Ve Vatandaşların Kendilerine Olan İlgisinin Her Geçen Gün Arttığını Dile Getiren MHP Uşak Milletvekili Adayı Ayhan Kınden, Uşak'ta MHP Seçmeninin Yeniden Kenetlendiğini Söyledi.

KINDEN: "MHP UŞAK'TA REKOR OY ALACAK"

"SEÇMENDEN GÜZEL KARŞILIK ALIYORUZ"

Seçmenden Aldıkları Karşılığın Çok Memnun Edici Olduğunu Aktaran Kınden, “Çok Çalışıyoruz Ve Çok İyi Gidiyoruz. Seçmen Bize Güveniyor Ve Çok Güzel Karşılıklar Alıyoruz. Cumhur İttifakı Çatısı Altında Güzel Bir Çalışma Yürütüyoruz” Diye Konuştu.

KINDEN: "MHP UŞAK'TA REKOR OY ALACAK"

“ÇOK İDDİALİYIZ”

Kınden, 14 Mayıs Seçimlerinde Çok İddialı Olduklarını İfade Ederek Uşaklı Vatandaşların Teveccühünden Dolayı Teşekkür Etti. Kendisinin Uşak'ın Öz Evladı Olduğunu Anlatarak Milletvekili Seçilmelerinin Hiç Sürpriz Olmayacağını Azim Ve Çalışmalarının Karşılığını Alacaklarını Kaydetti.En güncel Uşak haberleri , Uşak haber sitesi olan 64ajans.com yer alır. Güncel Uşak haberleri okumak için web sitemizi takipte kalın. Ayrıca bizlere sosyal medya adreslerimizden ulaşabilirsiniz.