Global Dijital Medya Sahibi İbrahim Öteleş’e Teşekkür Plaketi

Global Dijital Medya Sahibi İbrahim Öteleş'e teşekkür plaketi

Global Dijital Medya Sahibi İbrahim Öteleş'e teşekkür plaketi Adıyaman İlk Haber Gazetesi Sahibi İbrahim Öteleş'e, kentin tanıtımına yaptığı katkılardan dolayı teşekkür plaketi verildi.

Global Dijital Medya Sahibi İbrahim Öteleş'e teşekkür plaketi

Adıyaman Gölbaşı Akçabel köyünde bu yıl 2'incisi düzenlenen İncir Festivali Tertip Komitesi Başkanı Reşit Kaşıkara, hem festival hem de Adıyaman'a katkılarından dolayı Adıyaman İlk Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi İbrahim öteleş'e plaket takdim etti.

Global Dijital Medya Sahibi İbrahim Öteleş'e Teşekkür Plaketi

Adıyaman İlk Haber Gazetesi'ni ziyaret eden Reşit Kaşıkara ve beraberindeki heyet, tarımdan turizme, sanattan sanayiye yapılan her haber ile kendin tanıtımın yapıldığını ve bu nedenden dolayı Global Dijital Medya çatısı altında olan Adıyaman İlk Haber Gazete'sine müteşekkir olduklarını söyledi.

Adıyaman İlk Haber Gazete'sine müteşekkir olduklarını söyledi.

Reşit Kaşıkara, "Bu yıl ikincisini düzenlediğimiz İncir Festivali haberini yaparak köyümüzün ve festivalimizin tanıtımına katkı sunan Adıyaman İlk Haber Gazetesine teşekkürlerimizi sunuyoruz. Yaptıkları haberler ile her zaman kentimizin tanıtımında önemli rol oynayan İbrahim Öteleş'ın başarılarının devamını diliyoruz" dedi. İbrahim Öteleş, ise plaketten dolayı teşekkürlerini iletti. En güncel Uşak haberleri , Uşak haber sitesi olan 64ajans.com yer alır. Güncel Uşak haberleri okumak için web sitemizi takipte kalın. Ayrıca bizlere sosyal medya adreslerimizden ulaşabilirsiniz.

Global Dijital Medya Sahibi İbrahim Öteleş'e Teşekkür Plaketi