BAŞKAN AĞAOĞLU ŞEHİT ve GAZİ AİLELERİYLE BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN AĞAOĞLU ŞEHİT ve GAZİ AİLELERİYLE BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN AĞAOĞLU ŞEHİT ve GAZİ AİLELERİYLE BİR ARAYA GELDİ Uşak Organize Yönetim Kurulu Başkanı Halil Ağaoğlu, Şehit ve Gazi Aileleri Derneğini ziyaret etti.

BAŞKAN AĞAOĞLU ŞEHİT ve GAZİ AİLELERİYLE BİR ARAYA GELDİ

Ziyarette şehit ve gazi aileleri ile bir araya gelen Başkan Ağaoğlu, “Şehit ve gazi ailelerimizle birlikte olmaktan son derece mutluyuz. Kahramanlarımızın hayat hikâyelerini kendilerinden dinlemek bizleri çok gururlandırdı. Hoş sohbetleri için herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. ” dedi.

Kıymetli Vatan Evlatlarının Hakkını Ödenmez  

Kahraman şehitlerimizin ve gazilerimizin vatan savunmasındaki haklarını ödeyemeyeceklerini belirten Başkan Ağaoğlu, “ Ülkemizin bütünlüğünü ve milletimizin birliğine kast eden hainlere karşı canını hiçe sayıp kahramanca şehitlik ve gazilik mertebelerine ulaşan kıymetli vatan evlatlarına minnettarız. Bugün bu topraklarda özgürce yaşıyor ve şanlı bayrağımızı gururla gönderde dalgalandırabiliyorsak, bunu aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize borçluyuz. 'dedi.

Bir Gün Değil Her Zaman Baş Tacı  ”

8 Mart Anneler Günü nedeniyle şehit annelerinin gününü tebrik eden Başkan Ağaoğlu, “ Anneler Günü’nde evlatlarını kucaklayamamanın hüznünü yaşayan, yüreği yaralı tüm şehit annelerine minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz. Bir gün değil her zaman baş tacı kahraman şehitlerimizin bizlere emaneti olan elleri öpülesi büyüklerimizin daima yanındayız." ifadelerini kullandı.

BAŞKAN AĞAOĞLU ŞEHİT ve GAZİ AİLELERİYLE BİR ARAYA GELDİ
Ziyaretleri Nedeniyle Mutlu Olduk  ”

Derneğin yaptığı çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Şakir Çakır, “ Ziyaretlerinden dolayı Sayın Başkana çok teşekkür ediyoruz. Daima kendileri ile irtibat halindeyiz. Başkan Ağaoğlu’nun ve UOSB yönetiminin her zaman yanımızda olduklarını bilmek biz şehit ve gazi yakınlarını mutlu ediyor. Anneler günü nedeniyle hediyelerini takdim eden Başkanımıza nazik düşünceleri için ayrıca teşekkür etmek isterim. Başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında kolaylıklar diliyorum. " dedi. En güncel Uşak haberleri , Uşak haber sitesi olan 64ajans.com yer alır. Güncel Uşak haberleri okumak için web sitemizi takipte kalın. Ayrıca bizlere sosyal medya adreslerimizden ulaşabilirsiniz.